Kwaliteit en innovatie: Dutch Truffle in de voedingsindustrie
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Kwaliteit en innovatie: Dutch Truffle in de voedings­in­du­strie

  • 11 juni 2024

Truffels, heerlijke verse truffels voor iedereen. Uit passie voor truffels is Dutch Truffle in 2006 opgericht. Wat begon met het importeren van verse truffels voor eigen gebruik, vrienden en lokale horeca, is uitgegroeid tot een onderneming die nu levert aan restaurants, de voedselindustrie en vele particulieren. Ons doel is om iedereen de smaaksensatie van goede verse truffel te laten beleven door scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijk bestelproces aan te bieden.

Innovatieve Truffelproducten voor de Voedingsindustrie

Dutch Truffle biedt een breed scala aan truffelproducten, ontwikkeld in samenwerking met Tartufi & Delizie, specifiek gericht op de voedingsindustrie. Deze producten maken het mogelijk om de unieke smaak van truffels toe te voegen aan diverse voedingsmiddelen. Enkele van onze belangrijkste producten zijn:

  • Gehakte truffel voor truffelkaas en truffelsalami: De zomertruffel, met zijn gunstige prijs en subtiele smaak, is perfect voor de productie van truffelkaas en truffelsalami. Deze truffels worden fijn gehakt en verpakt in voedselveilige zakken van 1 kilogram. Wij kunnen samen met u de gewenste grofheid en andere eigenschappen van het truffelhaksel bepalen. Dit product biedt zuivelproducenten en vleesverwerkers de mogelijkheid om luxe en verfijning toe te voegen aan hun producten.
  • Boekweitmeel met truffel voor brood(mix): Boekweitmeel met truffel biedt bakkers en producenten van broodmixen een unieke kans om brood en andere bakproducten te verrijken met de heerlijke smaak van truffel. Dit innovatieve ingrediënt geeft een exclusieve twist aan traditionele recepten en opent nieuwe mogelijkheden voor creatieve en smaakvolle bakcreaties.
  • Truffelmayonaise en andere sauzen: Voor de productie van truffelmayonaise en andere sauzen leveren wij diverse truffelproducten die de rijke smaak van truffels naar uw sauzen brengen. Onze expertise en de hoge kwaliteit van onze truffels garanderen een product dat uw klanten zal verrassen en verleiden.

Duurzaam en biologisch

Er is een groeiende vraag naar duurzame, biologische producten. Truffels zijn van nature duurzaam en biologisch omdat ze meestal in de vrije natuur groeien zonder het gebruik van meststoffen en bestrijdingsmiddelen. Onze truffels komen rechtstreeks uit Italië en worden met zorg geoogst om de natuurlijke omgeving te behouden.

Kwaliteit en service

Bij Dutch Truffle staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze producten voldoen aan de IFS en BRC-standaarden op het gebied van voedselveiligheid. Door onze expertise en die van onze leveranciers bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Bestelt u vóór 11 uur, dan heeft u de truffels vaak de volgende dag, gekoeld verpakt, in huis. We sturen graag gratis samples op aanvraag, zodat u kunt testen of onze producten geschikt zijn voor uw doeleinden.

Dutch Truffle brengt de wereld van truffels naar de voedingsindustrie met innovatieve producten zoals gehakte truffel voor truffelkaas en truffelsalami, boekweitmeel met truffel voor brood(mix) en producten voor truffelmayonaise en andere sauzen. Onze passie voor truffels en toewijding aan kwaliteit en service maken ons uw ideale partner voor het creëren van unieke en smaakvolle voedingsmiddelen. Ontdek de mogelijkheden en verrijk uw producten met de luxe en verfijning van truffels.

Dutchtruffle.com

Bron: Dutch Truffle