Krijg zicht in wat er werkelijk in je fabriek gebeurt
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Krijg zicht in wat er werkelijk in je fabriek gebeurt

  • 01 februari 2024

Met realtime productiegegevens kun je direct het juiste besluit nemen en je processen sneller optimaliseren. Ontdek hoe Industry 4.0-oplossingen voor de voedings- en drankensector jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

Onderzoek van Aptean toont aan dat technologie van cruciaal belang is om succesvol te zijn in de voedings- en drankensector. Productiebedrijven verwachten een winstgroei tot 30% wanneer zij processen en taken hebben geautomatiseerd, ten opzichte van bedrijven die veelal handmatig werken. 

Verkrijg end-to-end inzicht in wat er daadwerkelijk in je fabriek gebeurt. Stroomlijn en optimaliseer je productieomgeving, zodat je altijd direct kunt inspelen op veranderende eisen van wet-en regelgeving en de wensen van de consument.

  • Optimaliseer je productieprocessen: Een verhoogde efficiëntie op de vloer betekent simpelweg: minder stilstand, verkorte doorlooptijden en minder tijd- en voedselverspilling.
  • Beperk voedselveiligheidsrisico's: Ook op het gebied van voedselveiligheid zijn efficiëntere productieprocessen nodig. Wet- en regelgeving kunnen daardoor eenvoudiger worden nageleefd.
  • Gegarandeerd een blije eindklant: Inzicht in alle (productie)data zorgt ervoor dat je end-to-end kunt traceren en voedselveiligheid en kwaliteit kunt garanderen.

De juiste combinatie van softwareoplossingen zorgt ervoor dat gegevens naadloos tussen afdelingen en processen stromen, zodat je end-to-end inzicht hebt en werkt met één bron van waarheid. Aptean's Food & Beverage softwareplatform is volledig geïntegreerd en bestaat uit verschillende oplossingen die zijn ontwikkeld voor de unieke uitdagingen van de Food & Beverage sector.

Webinar | Efficiëntie in de hoogste versnelling: Hoe het juiste inzicht in je fabriek zorgt voor winstgroei

Het hebben van een visie en het opbouwen van een IT-infrastructuur voor de lange termijn, zorgt dat je als productiebedrijf een krachtige basis hebt voor de toekomst. Ontdek tijdens een webinar op 29 februari meer over de meest effectieve langetermijnstrategieën voor je productiebedrijf, gebaseerd op best practices uit de sector. 

Schrijf je hier in

Bron: Aptean