K.I.M. Nederland bestaat 50 jaar
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

K.I.M. Nederland bestaat 50 jaar

  • 12 juni 2018

K.I.M. Nederland, de grootste verwerker van geïsoleerde wand- en dakpanelen van Nederland op het gebied van geconditioneerde ruimtes, viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. In de afgelopen 50 jaren zijn ze altijd vooruitstrevend geweest. Als isolatiespecialist van het eerst uur maakten zij de overstap naar isolatie-systeembouw. Al geruime tijd maken ze gebruik van QuadCore schuim, de laatste innovatie op het gebied van isolatie. 

Het accent van het bedrijf ligt op een perfecte voorbereiding, waardoor problemen worden uitgesloten voordat ze zich aandienen. 

BIM (Building Information Modelling) is inmiddels een onmisbare methode om professioneel en toekomstgericht te werken. Deze voorbereiding in combinatie met vertrouwde gezichten (vanaf het eerste contact tot en met de montageploeg), één op één contact en altijd klaarstaan voor de klant vormen de basis voor jarenlange relaties. Han Reinders, algemeen directeur: “Ondernemen doe je met je hart, niet alleen met je verstand. Dat hebben wij bij K.I.M. altijd gedaan. En dat zal de komende jaren niet anders zijn.”

www.kim-nederland.nl

Bron: © KIM Nederland