Innovatie in vleesindustrie: GMS 1000
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Innovatie in vleesin­du­strie: GMS 1000

  • 26 maart 2024

De GMS 1000 van TVI is een mijlpaal in de vleesverwerkingsindustrie die nieuwe maatstaven zet voor automatisering, efficiëntie, en productkwaliteit. Deze geavanceerde enkelsporige portioneermachine is ontworpen om naadloos in te passen in bestaande productielijnen, met gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid als kernpunten. Het toestel valt op door zijn digitale capaciteiten, waardoor het een ideale keuze is voor middelgrote industriële toepassingen.

Met zijn capaciteit voor nauwkeurige 3D-vorming en aanzienlijke perskracht levert de GMS 1000 uitzonderlijke resultaten op het gebied van productopbrengst en -efficiëntie. Het biedt een flexibele aanpak voor het verwerken van verschillende productgroottes en -vormen, wat tegemoetkomt aan uiteenlopende klantwensen.

Dankzij de implementatie van de nieuwste servotechnologie, die traditionele hydraulische en pneumatische systemen vervangt, staat de GMS 1000 garant voor duurzaamheid, energie-efficiëntie, en een verminderd risico op verontreiniging. Met deze innovatieve portioneermachine positioneert TVI zich opnieuw als voorloper in de technologische evolutie van de vleesindustrie.

Alle informatie van de GMS 1000

Bron: Multivac