Industriële voedselsnij­ma­chines met hoge capaciteit
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Industriële voedselsnij­­ma­chines met hoge capaciteit

  • 30 mei 2023

Als wereldleider op het gebied van voedselsnijtechnologie is Urschel de nummer 1 bestverkopende leverancier van industriële snijmachines voor voedsel ter wereld. Urschel ontwerpt, produceert en verkoopt nauwkeurige industriële snijmachines met hoge capaciteit voor de voedselverwerkende en aanverwante verwerkende industrieën.

Met het hoofdkantoor in de VS sinds 1910, biedt Urschel een compleet ondersteuningsnetwerk van directe verkoop- en servicekantoren over de hele wereld, overal waar voedsel commercieel wordt verwerkt. De industriële voedselverwerkingsmachines van Urschel en het grootste deel van alle onderdelen worden onder één dak vervaardigd, om een optimale kwaliteit te behouden. De commerciële voedselverwerkings-machines van Urschel omvatten industriële schijvensnijmachines, blokjessnijders, maalmachines, granulators, rasp- of reepjessnijmachines en specifieke machines voor de aardappelindustrie (wafel, chips) om aan elk verwerkingsdoel te voldoen.

Urschel blijft toegewijd aan het leveren van de nieuwste technologie op het gebied van voedsel snijden ten behoeve van regionale en wereldwijde klanten. Gratis demonstraties in onze testkeuken helpen bij R&D. Klanten kunnen persoonlijk, via video of live op afstand getuige zijn van het testen van hun product. Voor elke test wordt een uitgebreid rapport gegenereerd. Vertrouw op Urschel voor al uw snijbehoeften.

www.urschel.com

Bron: Urschel