Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Er komt nogal wat kijken bij het ontwikkelen van een voedselveiligheidscultuur, laat staan als je die zou willen veranderen. Het is belangrijk de huidige cultuur te kunnen duiden en te toetsen in hoeverre je waarneming herkend wordt. Een cultuur wordt immers mede bepaald door de mensen die de organisatie vormen. Het management heeft vaak een wens of verwachting hoe het zou moeten zijn en veelal de stuurmiddelen om actie te ondernemen, maar zonder draagvlak is elke voorgenomen verandering gedoemd te mislukken. Bereik je doel dus stap voor stap. En zorg dat de basis op orde is voordat je het verbetertraject ingaat.
In de whitepaper staan acht stappen die je dichter bij een goede voedselveiligheidscultuur brengen. Het stappenplan is gebaseerd op essentiële onderwerpen die genoemd worden in de verschillende GFSI normen.
Bron: Normec Group
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec