In 8 stappen naar een goede Food Safety Culture
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

In 8 stappen naar een goede Food Safety Culture

  • 23 maart 2021

Er komt nogal wat kijken bij het ontwikkelen van een voedselveiligheidscultuur, laat staan als je die zou willen veranderen. Het is belangrijk de huidige cultuur te kunnen duiden en te toetsen in hoeverre je waarneming herkend wordt. Een cultuur wordt immers mede bepaald door de mensen die de organisatie vormen. Het management heeft vaak een wens of verwachting hoe het zou moeten zijn en veelal de stuurmiddelen om actie te ondernemen, maar zonder draagvlak is elke voorgenomen verandering gedoemd te mislukken. Bereik je doel dus stap voor stap. En zorg dat de basis op orde is voordat je het verbetertraject ingaat.

In de whitepaper staan acht stappen die je dichter bij een goede voedselveiligheidscultuur brengen. Het stappenplan is gebaseerd op essentiële onderwerpen die genoemd worden in de verschillende GFSI normen.

Download de whitepaper ‘Food Safety Culture

Bron: Normec Group