Havantec Hygiene Solutions
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Havantec Hygiene Solutions

  • 31 augustus 2021

Havantec Hygiene Solutions is uw partner op het gebied van hygiëne oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Dé totaal leverancier voor persoonlijke hygiëne oplossingen, (schuim)reinigingssystemen, industriële wasmachines, afwateringstechniek en kleedruimte inrichting. Ongeacht of het gaat om de verbouwing van bestaande faciliteiten of de complete inrichting van een nieuwe locatie, Havantec biedt op uw situatie afgestemde hygiëne oplossingen. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de installatie ontwikkelen wij, in samenwerking met onze klanten, op maat gemaakte hygiëne-systemen. Wij ondersteunen u bij de implementatie van uw hygiëne-processen en bieden advies op het gebied van zowel persoonlijke- als bedrijfshygiëne, passend bij uw situatie. Daarnaast beschikt Havantec over een eigen technische dienst welke al onze machines kan plaatsten, installeren en onderhouden. Ook zorgen zij voor een flexibele, snelle en doelgerichte oplossing indien er storingen optreden. Wij bieden uiteraard ook stand-alone machines en losse units aan. 

Webshop

Havantec heeft 1 juli jl. haar nieuwe webshop gelanceerd. Vanaf heden kunt u al uw persoonlijke hygiëne oplossingen, reinigingstechniek, industriële wasmachines, afwateringstechniek én kleedruimte inrichting eenvoudig bestellen via onze webshop. Een extra service voor u om nog eenvoudiger en sneller uw hygiëne apparatuur en toebehoren te kunnen inzetten. 

Offerte aanvragen

Het is mogelijk om via onze webshop een offerte aan te vragen en samen met onze verkoop adviseurs tot de beste oplossing voor u te komen. 

Account aanmaken

Als u een bestaande klant bent of u eerste bestelling wilt plaatsen is het mogelijk om een account aan te vragen. Hierdoor kunt u eenvoudiger bestellen, ziet u uw prijzen en kunt u eenvoudig uw bestelgeschiedenis zien en gegevens beheren. 

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Neem dan contact met ons op via:

www.havantec-hygiene.nl | [email protected] | 0499-376 970

Bron: Havantec