Gilles neemt La Cordobesa over
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Gilles neemt La Cordobesa over

  • 20 augustus 2024

Gilles neemt per 1 september 2024 La Cordobesa over. Deze overname markeert een belangrijke stap voor Gilles, dat zijn assortiment uitbreidt met een breed scala aan droge worstproducten, waar eigenaar Dick Wever al langer naar streefde. De combinatie van beide bedrijven biedt een breder productaanbod en nieuwe groeimogelijkheden in de Nederlandse voedingsindustrie.

Strategische uitbreiding van Gilles

Gilles, een bekende speler in de versvleesmarkt, heeft al jaren ambitie om verder te groeien. De overname van La Cordobesa past perfect in deze strategie. Door het assortiment van La Cordobesa toe te voegen, versterkt Gilles zijn positie met een compleet pakket aan Spaanse en Italiaanse vleeswaren. Dit zorgt niet alleen voor een breder aanbod, maar ook voor meer gemak en synergie voor klanten. Zij kunnen voortaan al hun ambachtelijke vleeswaren van hoge kwaliteit bij één leverancier afnemen.

Continuïteit en kwaliteit voor klanten La Cordobesa

Voor de klanten van La Cordobesa verandert er nauwelijks iets. De vertrouwde kwaliteit en het assortiment blijven behouden, en Susan de Wette, de huidige eigenaar van La Cordobesa, blijft als aanspreekpunt beschikbaar. De belangrijkste verandering betreft de logistiek: leveringen zullen vanaf 1 september vanuit Schagen plaatsvinden in plaats van Zaandam. Deze strategische keuze maakt de overname niet alleen logisch, maar ook praktisch voor beide bedrijven en hun klanten.

Vangilles.nl

Bron: Gilles