Genieten van vleesalternatieven met LikeMeat
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Genieten van vleesalter­na­tieven met LikeMeat

  • 29 september 2020

LikeMeat, opgericht in 2013, wordt nog steeds beschouwd als een pionier in de productie van een plantaardige vleesalternatieven. Hun missie: bijdragen aan een duurzame toekomst met een betere manier van eten voor een betere manier van leven.  

LikeMeat producten onderscheiden zich vooral door hun authentieke bite en smaak. Het bedrijf produceert zijn veganistische vleesalternatieven op basis van biologische soja en erwten en maakt geen gebruik van sojabonen uit regenwoudgebieden. Ook voor de biologische sojabonen worden geen genetisch gemanipuleerde bonen gebruikt. De veganistische en glutenvrije vleesalternatieven van LikeMeat zijn goede eiwit- en vezelbronnen. De producten zijn verkrijgbaar bij Jumbo.

Like Chicken Bites

De biologisch gecertificeerde Like Chicken Bites zijn perfect om een vertrouwde smaak te integreren in een vegetarische, veganistische of flexibele levensstijl. De veganistische Like Curry Chicken is gemaakt van erwten-eiwit met Aziatische smaken en exotische kruiden om die extra touch aan elk gerecht te geven. De authentieke textuur en de sappige bite zorgen ervoor dat de veganistische Like Curry Chicken zelfs in de smaak valt bij vleesfans. Rijk aan vezels en eiwitten, zorgt het voor een goed gevuld gevoel - zonder vlees of soja, maar op basis van erwten-eiwit. 

De veganistische braadworst-alternatief Like Curry Sausage gevuld met currysaus combineert een knapperige worst aan de buitenkant met een pittige en aromatische currysaus aan de binnenkant. Met zijn knapperige darm, natuurlijke textuur en hartige smaak doet deze worst in geen enkel opzicht onder voor de populaire klassieker.

Livekindly Collective

Als onderdeel van The LIVEKINDLY Collective streeft LikeMeat, in aanvulling op de merken The Fry Family Food Co. en Oumph!, naar het transformeren van de traditionele vleesproductie en lekker eten; naar een menu op plantaardige basis, zonder dierlijke ingrediënten en geteeld op een grondstofbesparende manier.

LikeMeat besteedt ook aandacht aan duurzame verpakkingsoplossingen. De kartonnen slipcase bijvoorbeeld is afkomstig van een FSC-gecertificeerde fabrikant en garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Alle verpakkingstrays zijn gemaakt van gerecycled materiaal, dat door de leverancier volgens een speciale procedure wordt verwerkt. 

likemeat.com

Bron: LikeMeat