Fruit Logistica uitgesteld naar 5-7 april 2022
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Fruit Logistica uitgesteld naar 5-7 april 2022

  • 26 november 2021

De Fruit Logistica, een belangrijke vakbeurs voor internationale groente- en fruithandel, wordt door corona uitgesteld naar 5-7 april 2022. Dit maakte de beursorganisatie bekend op 26 november 2021.

Op dit moment is het te verwachten dat de situatie in veel Europese landen zal verslechteren als gevolg van de vierde Coronagolf. Daarnaast blijft de wens van de industrie om elkaar ter plaatse te ontmoeten en persoonlijk ideeën uit te wisselen groot. Tegen deze achtergrond heeft de Messe Berlin besloten de Fruit Logistica uit te stellen tot na de vierde golf.

"’Meet onsite again.’ Dat blijft ons motto. De nieuwe datum opent de mogelijkheid voor een Fruit Logistica die de moeite waard is voor onze internationale gasten en exposanten. We kijken ernaar uit om mensen uit de hele wereld te kunnen ontvangen met betere algemene voorwaarden", aldus projectleider Kai Mangelberger.

Met exposanten uit meer dan 80 landen vertegenwoordigt de Fruit Logistica in april 2022 opnieuw de gehele wereldwijde waardeketen van de groente- en fruitindustrie.

Op deze data vindt ook de Empack plaats in Gorinchem, dat wordt een uitdaging voor standhouders die beide beurzen hebben geboekt!

www.fruitlogistica.com

Bron: Fruit Logistica