Frans Veugen Bedrijfshygiëne wordt Veugen Technology
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Frans Veugen Bedrijfshygiëne wordt Veugen Technology

  • 02 oktober 2023

Frans Veugen Bedrijfshygiëne BV, een gerespecteerd bedrijf dat in 1988 werd opgericht, maakt een evolutie door met een naamswijziging naar Veugen Technology. De beslissing om van naam te veranderen komt voort uit de groeiende internationale voetafdruk van het bedrijf. Met 70% van hun klantenbestand nu afkomstig uit het buitenland, is het van essentieel belang voor het bedrijf om een naam te hebben die internationaal herkenbaar is en die de kern van hun expertise weerspiegelt.

Veugen Technology is niet alleen een leverancier van verneveloplossingen, maar ontwikkelt en produceert deze apparatuur ook volledig in eigen beheer. Deze voortreffelijke vernevelapparatuur heeft het bedrijf helpen positioneren als een leider in de sector. De naam "Frans Veugen Bedrijfshygiëne BV" had een sterke resonantie onder Nederlandse klanten, maar de leiding van het bedrijf erkent de noodzaak om een naam te hebben die universeel aantrekkelijk is.

Het wegvallen van "Frans" uit de naam is een erkenning van de overgang van het bedrijf van de eerste generatie naar de volgende. Frans Veugen, de oprichter, heeft meer dan twee decennia van hard werken en toewijding geïnvesteerd om het bedrijf tot een succes te maken. Zijn nalatenschap leeft voort in het bedrijf en in de opvolgende generatie Veugens - Rob, Paul en Jos - die de teugels hebben overgenomen. Rob Veugen verwoordt het sentiment van het bedrijf perfect: “We zijn trots op wat onze ouders hebben neergezet en trots op de naam Veugen.”

Voor klanten en partners die meer willen weten over de transformatie van het bedrijf of hun toonaangevende producten en diensten, is Veugen Technology nu te vinden op hun nieuwe website: www.veugentech.com. Hier kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwste innovaties van het bedrijf en meer te weten komen over hun voortdurende toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

www.veugentech.com

Bron: Frans Veugen Technology