Foodvalley lanceert online agri-food netwerk Foodleap
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Foodvalley lanceert online agri-food netwerk Foodleap

  • 19 januari 2023

Een gekwalificeerd netwerk is essentieel voor de groei van je bedrijf. Het vinden van kwalitatieve contacten kan echter moeilijk en tijdrovend zijn. Sociale media overspoelen je vaak met mogelijke contacten, maar veel zijn niet relevant.

Foodvalley heeft Foodleap gecreëerd, het online agri-food netwerk, gebaseerd op tientallen jaren van het opbouwen van een hoogwaardig netwerk en uitgebreide ervaring met het werken in innovatie ecosystemen wereldwijd.

Vinden en communiceren

Foodleap geeft gebruikers de mogelijkheid om interessante partners te vinden en met hen te communiceren. Door simpelweg uw behoeften in te voeren, presenteert Foodleap beschikbare contacten, bijvoorbeeld per thema, regio, technologie of type organisatie. Het platform is niet alleen een zoekmachine, maar ook een plek om vragen te stellen en ideeën uit te wisselen. Het is een uitstekende gelegenheid om eerdere bevindingen te bespreken of contacten binnen het Foodleap netwerk te bereiken. 

Kortom, met Foodleap kun je:

  • Op een gemakkelijke en toegankelijke manier belanghebbenden vinden en chatten, inclusief hun innovatiefaciliteiten, op basis van je behoeften.
  • Zichtbaar zijn zodat anderen jou kunnen vinden en jouw aanbod kunnen delen.
  • Interessante evenementen vinden en je eigen evenementen delen.
  • Openlijk je vragen delen op het prikbord
  • Nieuws vinden van anderen over nieuwe financieringsmogelijkheden, handelsmissies of subsidies.

Foodleap is gemakkelijk om lid te worden. Je hoeft je enkel te registreren en je bent klaar. Het duurt ongeveer 2 minuten.

foodleap.com

Bron: Foodvalley