FF Chemicals kiest DNA Services als IT-partner voor groei en veiligheid
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

FF Chemicals kiest DNA Services als nieuwe IT-partner

  • 09 september 2024

FF Chemicals, een familiebedrijf uit Werkendam gespecialiseerd in de productie van organische zuren en zouten voor de voedings- en diervoederindustrie, heeft DNA Services geselecteerd als hun nieuwe IT-partner na een grondige selectieprocedure. De producten van FF Chemicals verbeteren de kwaliteit van levensmiddelen en diervoeders. Ze voorzien hun klanten van chemisch en nutritioneel advies om optimale productresultaten te garanderen. Het bedrijf staat bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen, klantgerichtheid en flexibiliteit.

Met een voortdurende focus op innovatie en efficiëntieverbeteringen, was FF Chemicals op zoek naar een solide IT-partner die kon ondersteunen bij de groei van het bedrijf. DNA Services, met ervaring in de productiesector, werd geselecteerd voor het complete IT-beheer, inclusief beveiligingsoplossingen. Tijdens de inventarisatie van het IT-landschap voerde DNA ook een uitgebreide securityscan uit.

De samenwerking tussen FF Chemicals en DNA Services omvat onder meer: 

  • Geautomatiseerd patchmanagement ter reductie van de beheerslast;
  • Proactieve monitoring van de complete IT-omgeving;
  • Onderhoud van het bestaande serverpark en gedeeltelijke migratie naar de cloud;
  • Extra voorzieningen en innovaties toepassen gericht op schaalbaarheid en continuïteit;
  • Implementeren van diverse security-oplossingen;

DNA Services neemt daarnaast dagelijkse IT-beheertaken en projecten over om FF Chemicals te ontzorgen.

Op de foto v.l.n.r. Andreas van Ooijen (Financieel Manager FF Chemicals), Hans de Wit (Commercieel Directeur & Co-Owner DNA Services), Moshe van Ooijen (Productie Manager FF Chemicals) en Arie van Ooijen (Sales Manager FF Chemicals)


Moshe van Ooijen, directie FF Chemicals, motiveert de keuze voor DNA Services: “In het kader van professionalisering en schaalbaarheid zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare IT-partner. Vanuit diverse referenties ontvingen we positieve klantervaringen over de dienstverlening van DNA Services. Zij werken reeds voor productie- en handelsbedrijven zoals Transterminal Dordrecht (TTD), Farmel, T. Boer & zn (VanDrie Group) en andere logistieke bedrijven. We hebben een goede klik met het team van DNA Services en zij kennen de dynamiek van onze sector. Een goed IT-fundament is cruciaal voor onze business en we hebben stevige groeiambities. Daarnaast is betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit voor ons en onze klanten enorm belangrijk. Ik ben blij dat DNA Services onze nieuwe IT-partner is geworden en verwacht veel van onze samenwerking!”

Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner DNA Services: “Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1994 zijn we al actief in de wereld van productie, groothandel en logistiek. Steeds meer bedrijven onderkennen het belang van een stabiele IT-omgeving en ons speerpunt ‘cybersecurity’. Ook helpen we al ruim dertig jaar talloze bedrijven met werkplek, systeem- en netwerkbeheer en kunnen we faciliteren in de transitie naar de cloud. Dankzij onze ervaring in de samenwerking met ketenpartners kunnen wij bedrijven echt volledig ontzorgen. We zijn dankbaar voor het vertrouwen van FF Chemicals, een degelijk familiebedrijf met een gevestigde naam in de feed- en foodsector!”

Klik door voor meer informatie en een video over het productieproces van FF Chemicals.


Bron: DNA Services