DNA Services breidt uit met overname van OMNIS-it klanten
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

DNA Services neemt klanten van OMNIS-it over

  • 11 december 2023

DNA Services heeft een deel van de klanten van OMNIS-it uit Nieuw-Lekkerland overgenomen. Dat zijn de beide automatiseringsbedrijven met elkaar overeengekomen. De overgenomen klantenportefeuille bestaat uit diverse toonaangevende bedrijven zoals vleeswarengroothandel en familiebedrijf De Waal Vers uit Hendrik-Ido-Ambacht en EgroService Terreinbeveiliging uit Alblasserdam.

Door deze overname versnelt DNA Services haar groei en activiteiten op het gebied van IT-beheer & support. Bestaande contracten worden voortgezet zodat de dienstverlening van klanten gecontinueerd kan worden. Daarnaast kunnen klanten profiteren van extra ondersteuning op het gebied van IT-beheer, bijvoorbeeld rondom het speerpunt ‘cybersecurity’. 

DNA Services beschikt over een ervaren team medewerkers dat klanten ondersteunt op het gebied van software. Zo levert het bedrijf standaard ERP-software ‘Uniconta’ en ‘FreshERP’ en daarnaast worden klantspecifieke (web)applicaties ontwikkeld. Deze transactie zorgt ervoor dat DNA Services nu nog meer klanten bedient in de regio Drechtsteden.

Nijs Stam, Directeur/eigenaar van OMNIS-it: “De laatste jaren ben ik meer gaan nadenken over bedrijfsopvolging. In het ondernemerschap is het belangrijk om tijdig de juiste keuzes te maken. Door de overdracht van deze klanten aan DNA Services krijgen we meer ruimte om ons te richten op andere zaken. Ik ken DNA Services al jaren als een betrouwbare partij met een breed portfolio en ruim dertig jaar ervaring. Daarom is deze overname goed voor iedereen en in het bijzonder voor onze klanten.”

Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner van DNA Services: “We zijn dankbaar dat we een nieuwe overname kunnen aankondigen. Steeds meer klanten vertrouwen op onze expertise ten aanzien van IT-beheer & support en het ontwikkelen van software. Naast het realiseren van autonome groei hebben we de laatste jaren ook diverse overnames kunnen doen. We ondersteunen met ons productportfolio toonaangevende bedrijven en garanderen een solide IT-omgeving. Door deze transactie breiden we onze klantenbase nog verder uit.”

Op de foto v.l.n.r. Nijs Stam (OMNIS-it) en Hans de Wit (DNA Services)

Dnaservices.nl

Bron: DNA Services