Continuïteit borgen met Nocotech
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Continuï­teit borgen met Nocotech

  • 30 mei 2024

Nocotech biedt de ultieme bescherming tegen schadelijke micro-organismen zoals Listeria, Salmonella en EHEC. Door een lage infectiedruk te garanderen, verhoogt Nocotech de voedselveiligheid en vermindert het productuitval. Dit resulteert in minder recalls en verhoogde bedrijfszekerheid, wat uiteindelijk leidt tot lagere kosten.

Het systeem van Nocotech is volledig geautomatiseerd, wat zowel personeelskosten als de behoefte aan monsternames verlaagt. De geautomatiseerde processen zorgen ervoor dat er minder menselijke fouten worden gemaakt, wat de consistentie en betrouwbaarheid van de desinfectie verhoogt. Bovendien is Nocotech bijzonder zuinig in gebruik, wat bijdraagt aan een vermindering van het waterverbruik en een lagere hoeveelheid chemische stoffen in het afvalwater. Dit zorgt er niet alleen voor dat de machines langer meegaan, maar ook dat verdampers langer schoon blijven, wat de efficiëntie van uw productieproces ten goede komt.

Duurzaam en veelzijdig

Nocotech biedt niet alleen technische voordelen, maar draagt ook bij aan een duurzamer bedrijfsmodel. Door het verbruik van water en chemische stoffen te minimaliseren, helpt Nocotech uw bedrijf om milieuvriendelijker te opereren. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook bijdragen aan een positief bedrijfsimago en voldoen aan strengere milieureguleringen.

De veelzijdigheid van Nocotech maakt het geschikt voor verschillende toepassingen binnen de voedingsindustrie. Of het nu gaat om vleesverwerking, zuivelproductie of andere voedselverwerkingssectoren, Nocotech biedt een betrouwbare en efficiënte oplossing voor desinfectie.

Belangrijkste Kenmerken

  • Effectieve Desinfectie: Elimineert Listeria, Salmonella, EHEC en andere micro-organismen.
  • Verhoogde Voedselveiligheid: Lage infectiedruk vermindert productuitval en recalls.
  • Kostenbesparend: Lagere personeelskosten en minder monsternames.
  • Duurzaam: Verminderd waterverbruik en minder chemie in afvalwater.
  • Langere Levensduur van Apparatuur: Machines en verdampers blijven langer schoon en operationeel.

Kortom, Nocotech biedt een scala aan voordelen die bijdragen aan de continuïteit en duurzaamheid van uw bedrijf. Minder chemisch afval en een efficiënter gebruik van middelen maken Nocotech tot de ideale keuze voor elke onderneming die streeft naar hoge voedselveiligheid en kostenreductie.

Ga voor continuïteit, kies voor Nocotech.

simpeldesinfecteren.nl

Bron: Simpel Desinfecteren