Bezoek Maintenance Next 2017!
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Bezoek Maintenance Next 2017!

  • 06 maart 2017

Maintenance NEXT 2017 is de belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux. Hier komt de hele sector drie dagen bijeen, met als doel het Nederlandse installatiepark zo optimaal mogelijk te laten functioneren. 

De food-industrie is in beweging. Want hoewel de cijfers over de afgelopen jaren niet schrikbarend veranderen, het toekomstbeeld verschuift. In de nabije toekomst worden de ketens efficiënter en duurzamer. De marges blijven onder druk staan en voor een deel van de markt is export een nieuwe kans. In alle gevallen zijn veilige, betrouwbare en beschikbare installaties een belangrijke basis voor een gezonde bedrijfsvoering. 

Smart industry

De nieuwe kansen die ‘smart industry’ biedt voor producerende bedrijven, zorgen ook voor hoofdbrekens. Waar moet je beginnen om je installaties ‘smarter’ te maken en zo het onderhoud nog efficiënter te kunnen doen? Veel bedrijven zijn toegerust om te produceren, niet om te veranderen. Daarom is een overzicht van innovaties, kennis van bewezen technieken en een sterk netwerk hard nodig. Maintenance NEXT is een broedplaats voor innovaties en het platform voor het delen van kennis en ervaring op het gebied van asset management. Van procesindustrie tot bouw en van maritiem tot food en farma. 

Kennis moet je onderhouden. Kom daarom op 11, 12 of 13 april naar Maintenance NEXT 2017 in Rotterdam Ahoy. Registreer nu voor een gratis bezoek via de site. 

www.maintenancenext.nl 

Bron: © Maintenance Next