Beter voorkomen, dan genezen
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Beter voorkomen, dan genezen

  • 28 maart 2023

Een periodiek onderhouden printer en/of labeler presteert optimaal én heeft een langere levensduur. “Wij constateren geregeld bij een optredende storing dat deze voorkomen had kunnen worden als de machine periodiek was onderhouden,” geeft Robert Palushaj, General Manager bij Automator, nog een reden om serieus werk te maken van onderhoud. 

Hoe vaak is onderhoud nodig?

Hoe vaak onderhoud nodig is, hangt onder andere af van hoe intensief de machine gebruikt wordt. Onze monteurs geven tijdens de installatie of het eerste onderhoudsbezoek een onderhoudsadvies. Zij houden dan rekening met alle factoren die invloed hebben op de machine. Hoe vaak wordt de machine gebruikt? In welke omgeving? En hoe wordt de machine dagelijks onderhouden? Dit zijn allemaal factoren die meespelen bij het bepalen van de juiste onderhoudsinterval.

Uw onderhoud, onze zorg

Bij productiebedrijven ligt de focus logischerwijs op de core-business, produceren. Dat daardoor de focus minder op het geregeld onderhouden van de machines ligt, is helemaal niet gek. Automator biedt de oplossing in de vorm van een servicecontract. “Sluit een klant bij ons een servicecontract af, dan nemen wij contact op zodra het weer tijd is voor onderhoud,” verduidelijkt Robert. Een servicecontract biedt meer voordelen. U leest ze allemaal in het blog Uw onderhoud, onze zorg - de voordelen van een servicecontract. U leest er ook welke werkzaamheden uitgevoerd worden tijdens het onderhoud.

Automator
+31 (0)10 415 64 00

www.automator.nl

Bron: Automator