Baanbrekende samenwerking Primus en 1-2 Taste
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Baanbrekende samenwerking Primus en 1-2 Taste

  • 01 december 2020

Primus Wafer Paper B.V. heeft onlangs een distributieovereenkomst gesloten met 1-2 Taste B.V. in India. De samenwerking is een volgende stap in de ‘Primus goes Prime’-reis, en het ontwikkelen van de volgende generatie ouwel (eetbaar papier).

Het Nederlandse Primus Wafer Paper is marktleider op het gebied van eetbare (druk)vellen voor de voedingsmiddelenindustrie en de markt voor taartdecoratie, 1-2 Taste B.V. is een gevestigd e-commerce platform in India en Europa met een sterke positie in de bakkerij- en taartdecoratiemarkt. 

Vanaf januari 2021 levert 1-2 Taste Ingredients de ouwel-vellen van Primus vanuit haar lokale magazijn(en) in India snel en kosteneffectief. De samenwerking tussen deze partijen stelt de snelgroeiende bakkerijmarkt in India in staat om het veelzijdige gebruik van eetbaar papier volledig te omarmen. 

"Deze samenwerking neemt bestaande belemmeringen die te maken hebben met de import van voedselproducten naar India weg”, vertelt Wouter Smits, CCO van Primus. “Klanten lopen dan niet meer aan tegen lange doorlooptijden, hoge bestelhoeveelheden en complexe importregelgeving; gunstig voor de Indiase eindgebruikers van Primus Wafer Paper". 

Jasper Schouten, CEO bij 1-2-Taste’s: “Wij zijn erg enthousiast om Primus Wafer Papier via ons digitale distributieplatform naar India te brengen. Primus levert geweldige producten met een hoogwaardige Nederlandse kwaliteit voor de bakkerij- en zoetwarenindustrie. Met lokale voorraden in India kunnen we sneller handelen en  leveren aan klanten."

Over 1-2 Taste Ingredients

1-2-Taste is 's werelds eerste Digital Ingredients and Services marktplaats, dat smaken (zowel natuurlijk als biologisch), kleur- en zoetstoffen, smaakversterkers, texturizers en meer biedt, voor allerlei toepassingen. Levensmiddelenproducenten die op zoek zijn naar specifieke functionele en smaakingrediënten voor de bakkerij-, ijs-, zoetwaren-, dranken-, zuivel- of vleesverwerkende industrie, kunnen deze online vinden en bestellen op www.12taste.com. In India heeft 1-2-Taste een kantoor in Chennai.

primuswaferpaper.com

Bron: Primus Wafer Paper