Awareness wordt onderdeel van Schuttelaar & Partners
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Awareness wordt onderdeel van Schuttelaar & Partners

  • 19 januari 2021

Adviesbureau voor beleidsmarketing Awareness is per 1 januari 2021 onderdeel van advies- en communicatiebureau Schuttelaar & Partners. Door de integratie ontstaat een bureau van 90 medewerkers met vestigingen in Den Haag, Wageningen en Brussel. Awareness zal als separate BV onder de eigen merknaam zelfstandig blijven werken.

Gezamenlijke passie

De beide bureaus hebben elkaar gevonden door hun gedeelde passie om samen met klanten de transitie naar een duurzame en gezonde toekomst te versnellen. Via participatie en samenwerking tussen burgers, bedrijfsleven, belangenorganisaties en overheden wordt dit gerealiseerd. Ook inhoudelijk vullen de bureaus elkaar goed aan op actuele thema’s zoals energietransitie, klimaatadaptatie, gezonde voeding, duurzame mobiliteit en gebiedsontwikkeling.

Uitdagingen aangaan

Edwin Hecker van Schuttelaar & Partners ziet door de samenwerking veel mogelijkheden om de duurzame toekomst te versnellen: “We zijn heel enthousiast over de krachtenbundeling met Awareness, omdat we nu alle relevante partijen nog beter kunnen betrekken en laten samenwerken aan de actuele uitdagingen waar we als maatschappij voor staan.”

Jan Eikema van Awareness over de integratie: “Door intensief te gaan samenwerken kunnen we nog meer impact realiseren. We kunnen nu de inhoudelijke kennis van Schuttelaar & Partners combineren met de aanpak van Awareness op het vlak van participatie, communicatie en het duurzaam veranderen van gedrag.”

schuttelaar.nl

Bron: Schuttelaar & Partners