Al 40 jaar een begrip in reiniging
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Al 40 jaar een begrip in reiniging

  • 20 april 2021

Dit jaar kunnen wij zeggen dat we al 40 jaar met plezier een bijdrage leveren aan de reiniging in de bedrijven van onze klanten. Goede reiniging draagt uiteraard bij aan de veiligheid van voedsel. Wij ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden machines voor de reiniging van bedrijven, emballage en persoonlijke hygiëne.   

Vervuiling 

De ene vervuiling is de andere niet. Elke vervuiling vereist een andere schoonmaakaanpak. Zo is de ene vervuiling te reinigen met warm water, en de andere gaat prima met koud water. Is voor de verwijdering lage-, middel- of juist toch hogedruk nodig? Is het gebruik van reinigingsmiddelen wel of niet nodig? Op welke wijze is dit dan gemakkelijk aan te brengen? Zo maar een aantal vragen die soms grondig onderzocht moeten worden voordat een passende oplossing tot stand komt. Daarom voeren wij met regelmaat testen uit, en dat blijven we doen. 

Werkwijze 

Om tot de beste oplossing te komen, komt onze specialist eerst naar u toe om de situatie te bekijken. Uw wensen worden doorgenomen, verschillende mogelijkheden worden besproken. Vervolgens wordt gekeken of de oplossing in een standaard machine of een speciaal ontworpen machine gevonden kan worden. Na overeenstemming wordt een standaard, aangepaste of compleet nieuw ontworpen machine in onze eigen werkplaats gebouwd. Wij testen uw machine en stellen deze zo af zodat u het beste rendement eruit haalt. Zo bent u er zeker van dat u oplossingen van topkwaliteit krijgt! 

Plaatsing 

Doordat wij met eigen installatieteams werken, kunnen wij ook de complete plaatsing en aansluitingen van de machines voor u regelen. Complete water-, lucht-, gas- en reinigingsleidingen worden voor u verzorgt. Om de kwaliteit te kunnen garanderen zijn wij gecertificeerd water- en gas-technisch installateur. Van machine tot plaatsing heeft u dus maar met 1 partij te maken. 

Besparing 

De machines zijn zo ontworpen dat de bediening met een minimum aan personeel kan worden uitgevoerd. Met name bij de krattenwaslijnen kunt u daardoor flink besparen op personeelskosten. Maar met de machines kunt u op meerdere fronten besparen, dit legt onze specialist graag aan u uit!  

Alles voor een tevreden klant!

letsbv.nl

Bron: LETS BV