Woensdag 22 januari 2020 hebben we het nieuwe jaar begroet met onze OSV-leden en hun gasten. De OSV winterbarbecue stond weer in het teken van heerlijke gerechten. Bereid op de binnenbarbecue door de koks of door zelf op de barbecues die buiten stonden.
Ook dit jaar hebben we heerlijk vlees op de barbecue kunnen leggen. Hogeslag-Olst heeft van alles geleverd: van een stoere nek tot een heerlijke rosbief. De lat ligt elk jaar hoger en de deelnemers zijn ook deze keer tevreden naar huis gegaan.
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec