De OSV bestaat 25 jaar! Sinds de oprichting in 1993 is de foodwereld enorm veranderd, en het netwerk veranderde vanzelfsprekend dynamisch mee. Nieuwe leden komen, anderen wisselden van baan, verlieten het netwerk en kwamen vaak, onder de vlag van een andere organisatie, weer terug. De jaarlijkse zomer- en winterbarbecues zijn, van alle netwerkbijeenkomsten, de hoogtepunten van het jaar.
In totaal 148 deelnemers hebben op 13 juni 2018 genoten van de grootste netwerkbijeenkomst van het jaar: de OSV-zomerbarbecue.
In het kader van ons 25-jarig bestaan hebben we veel relaties uitgenodigd. Niet alleen de OSV maar ook de leden hebben foodproducenten uitgenodigd om kennis te maken met ons netwerk. Dat heeft geloond.
Een derde van de aanwezigen behoorde tot de oorspronkelijke doelgroep van de OSV: foodproducent.
Hiermee is de balans weer helemaal terug in het netwerk. Dank voor alle inspanningen, ga zo door. Samen sterk!
Op de barbecue lagen de lekkerste stukjes kalfsvlees: van staartstuk tot rib eye, heerlijk mals en vol van smaak. Het voorgerecht verdiende een lintje, een bord, mooi opgemaakt, met Vitello Tonato, Carpaccio en gevulde kalfsborst. Door Jan van de Weiden, de kok van Buitenzorg, bereid met het kalfsvlees van de VanDrie Group.
Kortom, een geslaagde bijeenkomst, waar heel wat kaartjes zijn uitgewisseld.