Voorjaarsbarbecue 2022
- 20 april 2022
- Locatie: EDE GLD
- Tijd: 17:00
De OSV-Voorjaarsbarbecue op 20 april 2022 was een enorm succes. De animo was enorm, en we zijn blij te kunnen zeggen dat ook de foodproducenten ons weer weten te vinden.
“OSV-Voorjaarsbarbecue met 198 deelnemers”
De barbecue is onlosmakelijk verbonden aan restaurant Buitenzorg in Ede, dat is ons honk. Daar garanderen we de stoerste barbecues met de prachtigste gerechten en een niet te evenaren inzet van de koks. Uiteindelijk zijn we een foodnetwerk en daarmee ligt de lat heel hoog bij Buitenzorg. Elk jaar weten zij ons weer te verrassen met spannende combinaties en zelfs nieuwe, zelf ontwikkelde, barbecues.
"Van der Zee Vleesgrootverbruik zorgde voor het lekkerste vlees"
Van der Zee vleesgrootverbruik, de ambachtelijke slager van HANOS, dan weet je het al. Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit!
Wij kozen uit het assortiment de streekconcepten van Hollandse bodem!
Joviander, Hollands Graslam, Regio Rund en Kruidenvarken zijn opgenomen in het buffet.
En zoals wij gewend zijn, zijn de koks flink uitgedaagd door de sponsor om hier bijzondere gerechten van te maken!
De paradepaardjes van dit jaar waren de porchetta van het Kruidenvarken, langzaam gegaard aan het spit en het pulled lam van de schouder van het Hollands Graslam.
Captain Food zorgde voor vegan raw burgers. Erg lekker was het unanieme oordeel.
We kunnen met recht zeggen dat de OSV-Barbecues niets aan kwaliteit hebben verloren in de jaren dat we het niet konden organiseren.
Een mooie herstart van een event waar de sector elke keer weer naar uitkijkt.
Wil je meer weten over de OSV en haar activiteiten?
Bel met Kiki Stender: 026-370 00 27