VAS-beurs 2019 in Nieuwegein
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

VAS-beurs 2019 in Nieuwegein

  • 16 oktober 2019

De VAS-beurs vindt op 4 en 5 november 2019 voor het eerst plaats in de Beursfabriek in Nieuwegein en niet in de Centrale Markthal in Amsterdam zoals eerder gecommuniceerd.

De locatiewijziging is noodzakelijk omdat de gemeente Amsterdam geen vergunning meer verleent, omdat zij de Centrale Markthal niet meer aanmerkt als geschikt voor grote evenementen. De organisatie heeft er alles aan gedaan om een andere geschikte locatie te vinden voor de beurs en de vakwedstrijden. Zij heeft deze locatie gevonden in de Beursfabriek te Nieuwegein. De Beursfabriek is gevestigd aan de Symfonielaan 5, 3438 EX Nieuwegein.

Beurs

De VAS beurs vindt dit najaar op maandag 4 en dinsdag 5 november van 14.00 uur tot 22.00 uur in de Beursfabriek in Nieuwegein. Het belooft weer een gezellig en inspirerend slagersevenement te worden voor ondernemers én haar medewerkers.

Op 4 november vindt de finale plaats van de verkiezing van de “Leukste slagerij van Nederland 2019”. Op 5 november is de prijsuitreiking van verschillende vakwedstrijden en de bekendmaking van de winnaar van de KNS-wedstrijd om de Lekkerste Bal Gehakt.

Het thema dit jaar is “Vlees is een geschenk” brutaal en ludiek met een knipoog naar de branche. De exposanten halen alles uit de kast om de bezoekers de nieuwste producten en diensten te tonen. Wederom zullen de vakwedstrijden een prominente plaats innemen en wordt de bezoeker geïnspireerd door diverse activiteiten.

www.vas-zas.nl

Bron: ©VAS