Sluit je ook aan bij delaware discover week 2021
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Sluit je ook aan bij delaware discover week 2021

  • 28 september 2021

Markeer het alvast in je agenda: 3 en 4 november 2021! Ook dit jaar organiseren we met trots en enthousiasme onze delaware discover week. Hierbij trakteren we je op spetterende delaware discover talks, waarbij onze host, Annemarie van Campen, boeiende gasten ontvangt die inspiratie, kennis en cases met je delen.

Maak kennis met actuele thema’s, bevlogen gasten en bruisende organisaties tijdens de delaware discover week 2021!

In tegenstelling tot vorig jaar, is het nu wel mogelijk jou persoonlijk te verwelkomen in onze studio! Vanzelfsprekend nemen we tijdens het event alle richtlijnen van het RIVM zorgvuldig in acht. Indien je de talks graag wilt volgen maar liever vanop afstand, dan kan je gemakkelijk elke sessie via live stream volgen.

Cérélia is goed op weg

Ontdek o.a. hoe Cérélia op weg is naar meer betrokken werknemers en minder afval. Deze internationale organisatie barst van de duurzame ambities en probeert deze, samen met hun kernwaarden, dagelijks aan medewerkers over te brengen. Maar de vraag rees: leven onze ambities en kernwaarden wel genoeg op de werkvloer? Met dit vraagstuk in gedachten deed Cérélia mee aan de DEL20, een jaarlijks innovatieprogramma van delaware. 

Meld je aan

De sessies vinden plaats in de studio van InnStyle in Maarssen. Elke sessie duurt 30 minuten en je kunt je aanmelden voor meerdere sessies op een dag. Daarnaast is er tijd om in gesprek te gaan met professionals en te netwerken onder het genot van een drankje en een hapje op deze unieke locatie.

Wil je niks missen, wens je op de hoogte te blijven of wil je er graag persoonlijk bij zijn? Registreer je dan alvast via deze QR code:

Bron: delaware