Sealwise kiest Jackit als partner
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Sealwise kiest Jackit als partner

  • 09 februari 2021

Vrijwel nergens is de behoefte aan optimale hygiëne zo groot als in de voedingsmiddelenindustrie. Om zo goed mogelijk in deze behoefte te voorzien, heeft Sealwise Nederland een exclusieve samenwerkingsovereenkomst voor de voedselproducerende industrie met renovatiespecialist Jackit uit Beekbergen. Door deze samenwerking kan Jackit een garantie bieden voor een virus- en bacterievrije oplossing voor wanden en plafonds.

Jackit heeft als renovatie- en kitbedrijf meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf – 365 dagen per jaar actief - is gespecialiseerd in het compleet renoveren en vervangen van wanden en plafonds, met name voor de voedingsmiddelenindustrie. Een belangrijk streven van Jackit is ervoor zorgen dat de locatie voldoet aan de criteria voor de HACCP- of BRC-keuring. Door de samenwerking met Sealwise Nederland heeft Jackit toegang tot een toepassing die volledig is gericht op antibacteriële en antivirale oplossingen. Een duurzame toepassing; Sealwise bestaat uit gerecycled pvc, dat na gebruik opnieuw gerecycled kan worden. Sealwise is bovendien 100% waterdicht en door en door antibacterieel, dankzij een gepatenteerde zilverionen-methode. 

Voor Jackit is de exclusieve samenwerking met Sealwise het resultaat van een intensieve zoektocht naar een volgende generatie aan duurzame toepassingen die voldoen aan uiterst strenge hygiëne-eisen. Sealwise mag zich verheugen in een groeiende populariteit in de Britse medische wereld. Sinds 2019 is het circulair geproduceerde materiaal ook in Nederland aan een opmars begonnen. Niet alleen in de medische- en zorgwereld, maar inmiddels ook in toenemende mate binnen de voedingsmiddelenindustrie.


www.jackit.nl/sealwise

Bron: Vakblad Voedingsindustrie 2021