Sealpack A-serie
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Sealpack A-serie

  • 08 maart 2016

Ultrapak, fabrikant van trayseal- en dieptrekmachines en exclusief distributeur van Sealpac, toont diverse innovatieve technologische- en verpakkingsoplossingen op stand D116. Zo demonstreren ze een automatische verpakkingslijn voor het ontnesten en verpakken van de schalen op de Sealpac A6 traysealmachine. De Sealpac A-serie is een flexibele en hoogwaardige traysealmachine die verschillende verpakkingen met een hoge output probleemloos kan verwerken. Het nieuwe en innovatieve servo-gestuurde hefsysteem met servo-grijpers,  zorgen voor nog meer precisie met hogere snelheden.
Op deze serie traysealmachines kunt u vele verpakkingsconcepten produceren; waaronder Seal only, MAP (vacuüm/gas), TraySkin, TraySkin plus, Tenderpac®, Mirabella® en Easylid®, maar ook sealbare laminaat- en monomaterialen, karton en aluminium.  

www.ultrapak.nl

SEALPAC PRO serie dieptrekmachine

Met de Introductie van haar nieuwe instapmodellen type PRO-serie breidt Sealpac haar programma dieptrekmachines uit. Deze machines kunnen zowel flexibele als ook hard folie verpakken en zijn daarmee uitermate geschikt voor de food- en non-food industrie. De SEALPAC PRO-serie voldoet aan de hoogste eisen van de voedingsmiddelen industrie waarbij de kwaliteit van de verpakkingen op het gebruikelijke hoge niveau staat.
De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maakt deze serie uitermate geschikt voor kleine- en middelgrote bedrijven welke kwaliteit voorop stellen.
Met de PRO-serie breidt SEALPAC haar programma uit  met 3 verschillende modellen voor het optimaal verpakken.

Pulsotronic metaaldetectie

Pulsotronic is de Duitse fabrikant van Metaaldetectie en checkweeg machines. Op de Empack wordt de Pluse2 metaaldector getoond. Pulsotronic sluit naadloos aan op uw verpakkingsmachines.

SuperVac

Supervac is sinds vele jaren toonaangevend in het produceren van vacuüm band machines voor de voedingsmiddelen industrie. Op de Empack wordt de GK-serie gepresenteerd voor het vacuüm verpakken van o.a. vlees en kaas ( ook soft vacuüm).

Innovatieve verpakkingen

Easylid® heeft de International Foodtec Award  gewonnen. Easylid® is bekroond voor het innovatieve seal-  & dekselsysteem  in 1 oplossing welke zorgt voor een perfecte seal en volledige deksel op een schaal.
Tenderpac® is een speciale vacuüm/skin verpakking waarbij het mee verpakken van het Tenderpac vacuümreservoir ervoor zorgt dat vocht en resterende gassen worden afgevoerd. Door het opvangen hiervan rijpt uw product verder in de verpakking en neemt de houdbaarheid aanzienlijk toe tot wel 40 dagen
Daarnaast zullen wij op onze stand verschillende andere innovatieve verpakkingsconcepten tonen.

Bron: © Ultrapak