Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Roem van Yerseke en de Koninklijke Prins & Dingemanse gaan fuseren. De familiebedrijven zijn allebei gespecialiseerd in de kweek, verwerking en verpakking van verse mosselen, oesters en garnalen en gaan verder onder de naam Roem van Yerseke. Door de fusie ontstaat het grootste mossel- en oesterverwerkende bedrijf van Nederland.
Johan Lacor, directeur Roem van Yerseke: "Waar we vroeger rivalen waren bereiken we met ons samengaan het tegenovergestelde: het stelt ons in staat onze marktpositie op een unieke manier te versterken.” Jan prins, directeur van Prins & Dingemanse, vult aan: "Dit is voor ons een groot voordeel als het gaat om de beschikbaarheid van natuurproducten uit de zee en de constante kwaliteit hiervan."
Over de naamkeuze van de nieuwe combinatie is goed nagedacht: wie aan mosselen denkt, denkt aan Yerseke.
Alle werknemers van de twee ondernemingen blijven in dienst. In totaal werken er bij het gefuseerde bedrijf in het hoogseizoen zo'n 200 mensen.
Bron: © Foodlog
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec