Robotics Days 2023 - Stäubli & Partners
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Robotics Days 2023 - Stäubli & Partners

  • 07 november 2023

Op 22 & 23 november organiseert Stäubli de vijfde editie van de Robotics Days in Mechelen in samenwerking met 19 technologie partners. Partner Qing Forward Engineering uit Arnhem biedt de bezoeker een unieke kijk in hun lab en demonstreert hoe Stäubli food grade robots AI-visiesystemen gebruikt om diverse voedingswaren te herkennen, correct op te pikken en te sorteren.

Demoplein & expert talks

Naast de verschillende partner stands, kan je op het demoplein niet minder dan 22 robot demonstraties ervaren. Als kers op de taart staan een reeks interessante Expert Talks gepland door specialisten van Beckhoff, C-Tech Metrology, Flanders Make, KULeuven, Siemens, VUB en Stäubli.

Het programma spitst zich toe op technologie en vervalt niet in verkooppraatjes: dit is de sterkte van de Stäubli Robotics Days. Het doel is namelijk niet om de bezoekers een robot te verkopen maar om een kant-en-klare oplossing aan te reiken. Je ontdekt er alles over de diverse aspecten van een robotiseringsproject en kan je laten inspireren en adviseren om uw productie efficiënter, veerkrachtiger en duurzamer te maken.

Deelname is gratis maar registratie is wel noodzakelijk. Registreren kan via deze link.

Partner exposanten

Audimat, Beckhoff, Cibo Robotics, Conway Nederland, Coval, Linak, Motix, Pickit, Pilz, Qing Forward Engineering, Rittal, Schunk, Sick, Siemens, Stäubli Connectors, Vansichen Linear Technology, VDP Automation, Zema Consulting, Zimmer Group

Food grade robots

Stäubli beschikt over een uniek gamma slimme robots voor veilige en betrouwbare manipulatie van onverpakte voedingswaren.

  • Hygiënisch ontwerp in lijn met EHEDG-aanbevelingen
  • Gemakkelijke toegankelijkheid, reinigbaarheid en ontsmetting
  • NSF H1-conforme voedingsolie zonder prestatieverlies
  • Geen microbiologische penetratie door ontwerp en drukregeling

Heeft u automatiseringsplannen? Neem dan zeker contact met ons op.

www.staubli.com

www.qing.nl

Bron: Staubli