QIS introduceert CAPA!
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

QIS introduceert CAPA!

  • 01 maart 2022

QIS is verheugd een nieuwe set modules te introduceren waarmee elektronische workflows kunnen worden aangemaakt en ingevoerd die de kwaliteitsborging en kwaliteitscontrole van uw productie- en andere processen verder zullen ondersteunen.

Een belangrijk element van deze toevoegingen is de mogelijkheid om volledige Corrective And Preventive Action (CAPA) mogelijkheden te bieden. Het bied u de mogelijkheid om deze vereiste documenten te verplaatsen van papier/Excel naar digitale omgeving inclusief volledige auditmogelijkheden binnen QIS.

Deze nieuwe functionaliteit helpt u bij het eenvoudig creëren en toepassen van workflows, bestaande uit een reeks van taken en procedures, die u eenvoudig kunt samenstellen uit uw eigen formulieren, geconfigureerd om te voldoen aan uw exacte procedurele vereisten.

De bijbehorende Dashboards stellen u vervolgens in staat om alle open en gesloten items te bekijken, de voortgang te beheren en volledige controle te hebben over de conformiteit. Met toegang tot deze geweldige nieuwe functies wordt QIS uw eigen kwaliteitsportaal.

De drie modules zijn, elk met hun eigen karakter:

Corrective And Preventive Action (CAPA)
Biedt formulieren voor externe en interne klachten of Non-conformity, die direct vanuit de QIS realtime weergave kunnen worden opgeroepen en/of via het controlepaneel kunnen worden gestart.

Checklists
Biedt checklists voor veiligheid, checklists voor en na de productie, geïntegreerd in het realtime display van QIS.

Productiebeheer
Productiebeheer forceert het de vereiste digitaal ondertekende audits te voltooien om te bevestigen dat de vereiste opstarttaken, kwaliteitstests en veiligheidscontroles zijn voltooid bij het begin van een nieuwe productierun

Deze taken zijn allemaal naadloos geïntegreerd in QIS en koppelen de processen/machines, hun producten en eventueel benodigde workflows, inclusief de toepasselijke standaard operationele procedures en andere documenten. Direct beschikbaar voor operator maar ook binnen uw hele organisatie.

www.qisoft.com

Bron: QiSOFT