Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
De infectiedruk in een voedselproductieruimte neemt toe door vocht en eiwitten; ingrediënten waar bacteriën goed in gedijen en die vrijwel iedere productieruimte dagelijks binnenkomen. Niet alleen doordat de producten die verwerkt worden zelf vochtig en eiwitrijk zijn, zoals vlees en vis, maar ook door de wijze van reinigen van de ruimtes. Met veel water worden productresten verplaatst van machines naar wanden en het plafond. Dit zijn plaatsen waar o.a. Listeria ongestoord kan doorgroeien, omdat ze onbereikbaar zijn bij het desinfecteren. De oplossing is ruimtedesinfectie die deze en andere onbereikbare plaatsen bereikt. Nutrilab heeft aangetoond dat ruimtedesinfectie met de laagste dosering vloeistof 'Nocolyse Food' (1ml/m3) o.a. Listeria na twee behandelingen doodt. Rapport ontvangen? Mail: [email protected]
Bron: © Simpel Desinfecteren
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec