Normec Foodcare sluit zich aan bij StartLife
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Normec Foodcare sluit zich aan bij StartLife

  • 09 september 2020

StartLife en Normec Foodcare hebben hun krachten gebundeld om innovatieve food (tech) startups te helpen hun impactvolle voedselproducten en -technologieën sneller op de markt te brengen. Door gespecialiseerde kennis en diensten meer toegankelijk te maken voor startups in food, worden zij geholpen om aan alle vereisten te voldoen en bij het behalen van de benodigde certificeringen.

Het behoeft geen uitleg om te begrijpen dat voedselveiligheid en -kwaliteit diepgaande kennis vereist van nogal complexe internationale voedselwetten en -regelgeving. "Als het al een uitdagingis voor grote en ervaren voedselconcerns, stel je dan eens voor hoe moeilijk het is voor relatief onervaren, kleine startups in food", zegt Loet Rammelsberg, programmadirecteur van StartLife. Daarom verwelkomen we de expertise en ondersteuning van Normec Foodcare van harte."

Impactgedreven ideeën implementeren

Normec Foodcare startte de samenwerking met StartLife vanuit de ambitie om als kennispartner in de hele keten toegevoegde waarde te leveren op het gebied van voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. “Wij geloven dat niemand het exclusieve recht heeft op een goed idee. Laat staan de impact die het kan hebben. De beste resultaten worden behaald door samen te werken. Daarom bundelen we onze krachten met partners als StartLife ”, vertelt Roger Nass, directeur Sales & Marketing van Normec Foodcare. Loet is het daarmee eens. “We delen de overtuiging dat samenwerking de sleutel is om een impact gedreven idee te laten gedijen. Dat maakt onze beide organisaties een mooie match.”

normecfoodcare.com

Bron: Normec Foodcare