Nieuwe samenwerking grote kaasfabrikanten
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Nieuwe samenwerking grote kaasfabri­kanten

  • 06 juli 2020

Samenwerking Vergeer Holland & Friesland Campina met Gouda Cheese Experience officieel van start. In het bijzijn van zowel de 2e als de 3e generatie Vergeer, is 1 juli 2020 de officiële samenwerkingsovereenkomst getekend tussen Vergeer Holland, Friesland Campina en de Gouda Cheese Experience. “We zijn enthousiast over de Gouda Cheese Experience en willen daarom de komende jaren op alle mogelijke gebieden ondersteuning geven”, aldus Diederik Vergeer.  “Dit contract omvat een jarenlange samenwerking waarmee we bevestigen vertrouwen te hebben in de Cheese Experience. “ 

De voorgenomen jarenlange samenwerking tussen Vergeer Holland, Friesland Campina en de Gouda Cheese Experience werd vandaag, na enige vertraging door corona maatregelen, feestelijk ingeluid.

De aanwezigen van zowel Vergeer Holland als Friesland Campina startten met een uitgebreide rondleiding om de experience zelf te beleven. Na afronding van de tour werd de samenwerkings-overeenkomst ondertekend door iedereen. In het bijzijn van Dennis Vergeer (3e generatie) en Leo Vergeer (2e generatie)  werd een feestelijke taart aangesneden door Diederik Vergeer ( Vergeer Holland) en Yves Vancoillie (Friesland Campina) én er werd geproost op de toekomst. 

De Gouda Cheese Experience

Na een langdurige verbouwing biedt de recent geopende Gouda Cheese Experience een unieke, interactieve beleving in de wereld van Gouda kaas. Daarmee is het niet alleen voor toeristen een geweldige reis door het kaas universum maar voor iedereen een experience om de wereldberoemde Gouda kaas te ontdekken. De Experience is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het hartje van Gouda.    

www.vergeerholland.com

Bron: © Vergeer Holland