Main Industry verplaatst naar voorjaar 2021
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Main Industry verplaatst naar voorjaar 2021

  • 30 juni 2020

Door het coronavirus is er de afgelopen maanden veel veranderd. Zo werden ook alle evenementen begin maart in ieder geval tot 1 september geannuleerd en opgeschort door overheidsmaatregelen. Inmiddels zijn er al behoorlijk wat versoepelingen doorgevoerd.

Desondanks heeft de organisatie van de jaarlijkse industriële vakbeurs ervoor gekozen haar beurs Main Industry definitief te verplaatsen naar maart volgend jaar. "Een bewuste en doordachte keuze, want komend najaar zou hoe dan ook spannend zijn geworden", stelt Marijke Tiehuis namens AST Expo BV.

"Door de beurs te verplaatsen naar maart volgend jaar hebben wij alle tijd om ons voor te bereiden op een anderhalf meter samenleving, dat geldt ook voor onze beurzen. Daarnaast hebben wij volgend jaar meer beursoppervlakte tot onze beschikking, zodat ook nieuwe bedrijven alsnog deel kunnen nemen."

Main Industry breidt deelnemersveld én kennisprogramma verder uit

Op woensdag 24 en donderdag 25 maart 2021 vindt de derde editie van Main Industry, de vakbeurs voor industrial maintenance en smart industry, plaats in MartiniPlaza Groningen. 

www.mainindustry.nl

Bron: © ATS Expo BV