Free From Functional Food Expo uitgesteld naar november
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Free From Functional Food Expo uitgesteld naar november

  • 27 maart 2020

De organisatie van Free From Functional & Health Ingredients (FFFHI) en Free From Packaging (FFP) heeft vandaag bevestigd dat de evenementen, gepland voor 24 en 25 juni in de RAI Amsterdam, worden verplaatst naar 24 en 25 November 2020, naar aanleiding van de wereldwijde, toenemende crisis rondom het Coronavirus, COVID-19.

Over de beslissing vertelt Ronald Holman, Directeur; “De gezondheid en veiligheid van onze groeiende Free From community is onze voornaamste prioriteit. Hoe moeilijk en vervelend de keuze om uit te stellen, wij geloven dat het op het moment de juiste keuze is voor alle betrokkenen, voor exposanten en bezoekers als wel de organisatie, sponsoren en partners. We hebben alle behoeftes en wensen van onze bredere community om een goed evenement weg te zetten, meegenomen in het maken van deze moeilijke beslissing.”

“We begrijpen dat Free From Functional & Health Ingredients een belangrijk evenement is in de Free From community en we willen dan ook iedereen bedanken voor het begrip en de steun die ons wordt getoond in deze periode. We kijken er naar uit om iedereen te verwelkomen in de RAI Amsterdam aankomende november en dat we samen weer een mooi evenement voor onze exposanten en bezoekers kunnen creëren.”

Free From Functional & Health Ingredients (FFFHI) is Europa’s meest toonaangevende platform voor de Free From industrie. Parallel aan de expo wordt Free From Packaging (FFP) georganiseerd – wat dit evenement maakt tot het meest uitgebreide Free From evenement in Europa.

FFFHI en FFP keren dit jaar terug naar Amsterdam in november om de laatste innovaties en ontwikkelingen in de snel ontwikkelende F&B sector te tonen. Vijf verschillende categorieën vallen hierin op, namelijk Free From, Vegan, Natural/Organic, Functional en Ingrediënten.

Als toevoeging op het producten en ingrediënten aanbod waar exposanten de laatste plant-based en Free From innovaties laten zien, bieden de vier conference programma’s de bezoekers inspirerende en interessante inzichten, trends, marktanalyses en best practices van professionals, specialisten en bedrijven wereldwijd.

Met ruim 4500 foodprofessionals biedt FFFHI het perfecte platform met diverse netwerkmogelijkheden zoals de International Matchmaking en de Expert Roundtables om zakenpartners te vinden en te binden.

De expo is parallel aan Free From Packaging, een expo gericht op de food, pharma, cosmetica en luxeproducten markten. Dit evenement is gefocust op duurzame en ‘better plastic’ verpakkingen en de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Samen bieden zij een compleet B2B evenement rondom Free From.

Voor meer updates en informatie, bezoek de website www.freefromfoodexpo.com 

Bron: © Free From Functional Food Expo