Fonterra en DSM werken samen aan precisiefermentatie
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Fonterra en DSM werken samen aan precisie­fer­mentatie

  • 26 augustus 2022

Fonterra en Koninklijke DSM richten een nieuwe start-up op om de ontwikkeling en commercialisering van van fermentatie afgeleide eiwitten met zuivelachtige eigenschappen te versnellen.

De nieuwe start-up zal het mogelijk maken om sneller commerciële productoplossingen te ontwikkelen op basis van intellectueel eigendom, terwijl de aandacht gericht blijft op verder onderzoek en ontwikkeling op het gebied van precisiefermentatie.

Volgens Komal Mistry-Mehta, Chief Innovation and Brand Officer van Fonterra, "is de nieuwe start-up een spannende kans om de expertise van DSM op het gebied van precisiefermentatiewetenschap en -technologie te combineren met de zuivelwetenschap en -technologie van Fonterra".

Fonterra.com

Bron: Foto: ©lucidawaters/depositphotos.com