Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Fonterra en Koninklijke DSM richten een nieuwe start-up op om de ontwikkeling en commercialisering van van fermentatie afgeleide eiwitten met zuivelachtige eigenschappen te versnellen.
De nieuwe start-up zal het mogelijk maken om sneller commerciële productoplossingen te ontwikkelen op basis van intellectueel eigendom, terwijl de aandacht gericht blijft op verder onderzoek en ontwikkeling op het gebied van precisiefermentatie.
Volgens Komal Mistry-Mehta, Chief Innovation and Brand Officer van Fonterra, "is de nieuwe start-up een spannende kans om de expertise van DSM op het gebied van precisiefermentatiewetenschap en -technologie te combineren met de zuivelwetenschap en -technologie van Fonterra".
Bron: Foto: ©lucidawaters/depositphotos.com
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec