De Partner in Foodsolutions
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

De Partner in Foodsolu­tions

  • 24 september 2024

De herfst is begonnen en daarmee is het tijd voor gerechten die passen bij dit seizoen. Bij DKB Foodsolutions weten ze als geen ander hoe belangrijk smaak is. Met hun merken ECS Paneermeelindustrie en MasterMix bieden ze precies de juiste producten voor die herfstige smaken waar je klanten naar verlangen. “We know your taste,” is hun belofte – en ze maken het waar, elke keer weer.

Focus op smaak en innovatie

DKB speelt een belangrijke rol in de voedingsindustrie, niet alleen als producent maar ook als adviseur en ontwikkelaar van smaakmakers. Hun assortiment met producten op het gebied van Taste (zoals Spice Blends en Sauzen), Coatings (waaronder Batters, Paneermixen, Breaders en Clearcoats) en Functional Blends is breed, maar maatwerk is altijd mogelijk. Met een eigen R&D-afdeling en een proefkeuken kunnen zij continu innoveren en de smaken steeds verder verfijnen. Dat betekent dat je altijd kunt rekenen op producten die perfect aansluiten bij het seizoen en de wensen van je klanten.

Samenwerken voor het beste resultaat

DKB werkt nauw samen met onder andere inkopers, R&D binnen de voedingsindustrie, zowel nationaal als internationaal. Ze adviseren over de juiste toepassing van ingrediënten en denken mee over oplossingen. De producten van DKB zijn altijd afgestemd op jouw specifieke behoefte.

Wil je meer weten? Kijk op de website van DKB Partner in Foodsolutions.

Bron: DKB Foodsolutions