De Korrel Beheer wordt DKB Partners in Foodsolutions
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

De Korrel Beheer wordt DKB Partners in Foodsolutions

  • 24 oktober 2023

De Korrel Beheer, de gerenommeerde holding waarbinnen ECS Paneermeel Industrie en MasterMix zijn verenigd, kondigt met trots een naamsverandering aan. Vanaf 1 november 2023 gaat de onderneming verder onder de naam 'DKB Partner in Foodsolutions'. Ondanks deze ontwikkeling blijven de vertrouwde merknamen ECS Paneermeelindustrie en MasterMix ongewijzigd in de markt.

Sinds de oprichting van ECS Paneermeel in 1993 en de oprichting van De Korrel Beheer als holding in 1996, heeft de onderneming een opmerkelijke groei doorgemaakt. Van de oorspronkelijke productielocatie in Geldermalsen tot de verhuizing in 2005 naar een nieuw bedrijfspand in Terschuur langs de A1. In 2010 werd een aanvullend bedrijfspand in gebruik genomen, uitgerust met een proefkeuken en een opslagcapaciteit voor 1000 pallets. Dankzij deze uitbreidingen en de realisatie van een nieuwe productielocatie in Barneveld in 2016, staat DKB Partner in Foodsolutions sterk in zowel de binnenlandse als buitenlandse markt.

De onderneming benadrukt haar autonomie en toewijding aan eigen productie. "Intern blijven we wie we zijn. Een partner voor uw tailormade solutions", aldus het bedrijf.

Terwijl DKB Partner in Foodsolutions zich blijft richten op nauwe samenwerking met klanten en op eigen kracht groeit, kijkt het team enthousiast uit naar de toekomst: "Wij zijn klaar voor de toekomst, hopelijk samen met u."

www.dkbfoodsolutions.com

Bron: DKB Partners in Foodsolutions