Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Wij doorzoeken momenteel meer dan 4.000 artikelen, een moment geduld...
Arla Foods heeft een technologie ontwikkeld om melk te scheiden in verschillende eiwitcomponenten en opent de deur naar veel innovatiemogelijkheden. De gepatenteerde methode, melkfractionering genaamd, stelt wetenschappers, voedingsdeskundigen en gezondheidsdeskundigen in staat de volgende generatie zuivelproducten te creëren.
Door de ontwikkeling van gespecialiseerde voedingsmiddelen, ontstaan nieuwe mogelijkheden om babyvoeding en sportproducten naar een hoger niveau te tillen en om ook andere kwetsbare groepen zoals ouderen en mensen met medische voedingsbehoeften te bedienen.
Voor de scheiding van de verschillende melkeiwitten uit wei was vroeger de kaasbereiding nodig, aangezien wei een bijproduct van dit proces is. De nieuwe gepatenteerde melkfractioneringstechnologie van Arla omzeilt nu het kaasproductieproces en zorgt niet alleen voor een grotere potentiële pool van grondstoffen, maar creëert ook eiwitstromen in een uniek en volledig gecontroleerd proces met aanzienlijk minder verwerkingsstappen en een veel zachtaardiger verwerking van de melk.
Bron: Arla Foods
Vakblad Voedingsindustrie is een project van b2b Communications BV
© COPYRIGHT 2024 VOEDINGSINDUSTRIE | ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Powered by Wallbrink Crossmedia © 2024
Een abonnement kost € 80,- exclusief 9% BTW per jaar.
Wij werken conform de privacywetgeving. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas nadat u deze link heeft aangeklikt bent u geregistreerd als ontvanger van de nieuwsbrief. Vindt u de mail niet in uw inbox, kijk dan ook bij ongewenste e-mail.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec