Anuga FoodTec 2024: Innovatie in Voedseltechnologie
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Anuga FoodTec bevestigt leidende rol

  • 26 maart 2024

Anuga FoodTec heeft wederom zijn kracht bewezen als de belangrijkste vakbeurs voor de voedings- en drankenindustrie wereldwijd. Met 'Responsibility' als centraal thema, richtte het evenement zich op kritieke industrie-uitdagingen zoals alternatieve eiwitbronnen, beheer van energie en water, digitalisering, en de inzet van kunstmatige intelligentie.

Innovatie voor duurzaamheid

De beurs stelde nieuwe technologieën en concepten voor het duurzaam beheren van natuurlijke hulpbronnen tentoon. Deze innovaties, die de hele waardeketen beslaan, onderstrepen de inzet van de industrie voor duurzaamheid.

FBekijk de innovaties van een aantal standhoudersF

Wereldwijde aantrekkingskracht

Met bijna 40.000 geregistreerde bezoekers uit 133 landen en een aanzienlijk internationaal publiek, weerspiegelt Anuga FoodTec de globale relevantie van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Exposanten en bezoekers, waaronder grote groepen uit China, de VS, Zuid-Korea, Israël, en Japan, genoten van de kans om te netwerken en de nieuwste industrietrends te verkennen.

Toekomstige kansen

Met 1.307 deelnemende exposanten biedt Anuga FoodTec een uitgebreid overzicht van de sector, versterkt door een groter aanbod aan tentoonstellingen en live demonstraties dan voorheen. De volgende editie, gehost door Koelnmesse, is reeds gepland voor 23 tot 26 februari 2027 in Keulen, en belooft opnieuw een onmisbaar evenement te worden voor professionals in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Bron: ©Anuga FoodTec