Bedrijfsbezoeken
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Yakult: 'Wij zijn een bacteriebedrijf'

Wereldwijd drinken 40 miljoen mensen het gefermenteerde zuiveldrankje Yakult. Het productieproces start met een klein buisje bacteriën van ons moederbedrijf uit Japan. “Minimaal 6,5 miljard bacteriën per flesje opkweken ..

Lees meer

BRC8 - Themabijeenkomst bij Cloetta Turnhout

02 September 2019

Sinds februari 2019 is de nieuwe BRC versie van kracht geworden: BRC 8. Vele bedrijven worstelen nog om de nieuwe eisen geïmplementeerd te krijgen. Hoe gaat de auditor dit beoordelen, is ons bedrijf wel voldoende voorber...

OSV op bezoek bij Danone Nutricia

21 June 2019

Als je op de A73 rijdt kun je er niet omheen, daar zie je de nieuwste locatie van Danone Nutricia. Ik wilde daar graag eens binnen kijken en dat kon dankzij ons OSV-lid Leopold Hermans van Bedrijvenpark Laarakker. W...

Met de OSV bij Simons Halal

28 April 2019

Donderdag 25 april 2019 hebben we met ruim 60 leden van de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV)  Simons Halal Food in Roermond bezocht.  Simons Halal Food is de grootste leverancier van private label halal vlees...

Passie voor vleeswaren

10 October 2017

14 september jl. bezochten we met zo’n 45 deelnemers Keulen Vleeswaren. Jack Keulen, en zoon Ben met zijn team, ontvingen ons hartelijk in Nuth. Limburgse gastvrijheid, dat bleek wel uit de grote vlaaien die klaar stonde...

Van Ouwel tot marketingtool

11 April 2017

In Oostzaan staat de enige fabriek ter wereld die ouwel, eetpapier, in vellen én op de rol produceert. Het product gaat de hele wereld over, inmiddels onder de frisse naam Primus Wafer Paper. Dankzij moderne printtechnie...

Geslaagd bezoek Brightland Campus Greenport Venlo

11 October 2016

Tijdens het bezoek aan Brightland Campus Greenport in Venlo eind september werden we verrast door vele innovaties en konden we kennis opzuigen. En elkaar ontmoeten.. Naast leerzame presentaties konden we op verschillende...

'Een flinke kwaliteitsverbetering'

10 May 2016

"De gast heeft tegenwoordig zoveel keus, we moeten ons op meer manieren onderscheiden," aldus Ferry Stevens, verantwoordelijk voor de kwaliteit bij Febo en nauw betrokken bij de recente opwaardering van het merk. "Dat do...

Hessing Supervers

24 November 2015

Dinsdag 17 november ging de YFM (nu OSV) met een grote groep naar Hessing Supervers in Zwaagdijk. De productie van deze leverancier in panklare groenten hebben we vol mee kunnen maken. Na een korte introductie van het be...

Op bezoek bij Nutricontrol

24 November 2015

Op donderdag 5 november waren we met een groep OSV-ers welkom bij NutriControl in Veghel. Na een presentatie van Wim-Peter van Panhuis zijn we de diverse laboratoria ingedoken. Een bijzondere reis langs pipetjes en reage...

The art of making it happen!

30 June 2015

Ruitenberg Ingredients is een pionier in het vinden van creatieve, innovatieve oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. “Iedere dag inspireert ons gepassioneerde team onze klanten om ingrediënten en procestechnolog...

Op bezoek bij Heks’nkaas

14 April 2015

Op 3 maart waren we met een grote groep leden op bezoek bij Heks’nkaas in Oldenzaal. Heks'nkaas® staat in de markt bekend als 'een heerlijke smeerdip voor elk moment van de dag'. Het wordt gemaakt met verse ingrediënten ...

Hygiëne in het productieproces

14 April 2015

Op donderdag 12 maart jl. waren we met een grote groep OSV-ers op bezoek bij Intralox in Amsterdam. Intralox is producent van modulaire kunststof transportbanden. In zijn presentatie vertelt Jeroen Neuhof, General Man...

E-mail marketing

10 March 2015

In februari 2015 zijn we met de OSV bij TechAcademy Food van ROVC geweest. Zij stelden een ruimte ter beschikking voor de workshop ‘Krijg grip op je e-mailmarketing’. De presentatie werd gegeven door John Wallbrink van d...

Successful reformulation!

14 October 2014

NIZO food research is een van de meest geavanceerde onafhankelijke contract- researchbedrijven  in de wereld. Zij assisteren food- en grondstoffenproducenten om (nog) betere producten te maken en een hoger rendement te b...

Huls: het mekka van de droge worst

09 September 2014

Het fenomeen ‘verduurzaming van voedsel’ is al eeuwenoud. Vooral vlees en vis worden van oudsher verduurzaamd door het te drogen, roken, koken of pekelen. Dat levert lekkernijen als stokvis, beefjerky en biltong op. En n...