Voedselveiligheid op de werkvloer
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Voedselvei­ligheid op de werkvloer

  • 28 januari 2019

Volgens EU OSHA vindt bijna 24% van alle arbeidsongevallen plaats in de voedingsindustrie. Hoewel veiligheid op de werkplek en conformiteit een topprioriteit zijn in de voedingsindustrie, komt voedselveiligheid altijd op de eerste plaats. Vanaf nu kunnen deze twee samengaan, dankzij Brady's uitgebreide assortiment aan industriële veiligheidsidentificatieoplossingen met een laag besmettingsrisico.

Verbeter de veiligheid op de werkplek: informeer medewerkers waar nodig over welke PBM ze moeten dragen, welke procedures ze moeten volgen, waar ze veilig kunnen wandelen en nog veel meer
Bescherm de voedselveiligheid: gebruik onze identificatieoplossingen met laag besmettingsrisico, zoals ToughWash-pictogrammen en -labels die bestand zijn tegen agressieve reinigingsprocessen, zelfklevende leidingmerkers en absorptiemiddelen met weinig pluisvorming
Verhoog de conformiteit: voldoe aan de EU-richtlijnen inzake veiligheid op de werkplek en milieubescherming

Verbeter de veiligheid op de werkplek

Met onze industriële identificatie- en veiligheidsoplossingen kunnen voedingsbedrijven een groot aantal arbeidsongevallen voorkomen. Pictogrammen kunnen medewerkers waarschuwen voor gevaren en hen informeren over de PBM die ze moeten dragen. Met behulp van vloermarkering kan het verkeer van voetgangers en voertuigen over aparte en veiligere stroken verlopen, bewegende voorwerpen en ventielen kunnen tijdens onderhoudswerken vergrendeld worden met Lockout/Tagout en absorptiemiddelen kunnen voorkomen dat gemorste vloeistoffen zich over de werkvloer verspreiden.

Ontdek alle oplossingen die de veiligheid op de werkplek verbeteren en de voedselveiligheid beschermen in onze gratis identificatiegids voor de voedingsindustrie

Brady BENELUX
[email protected]
www.bradyeurope.com/food

Bron: © Brady