Scienta nova BV overgenomen door FSC
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Scienta nova BV overgenomen door FSC

  • 03 december 2019

Op 20 november 2019 is overeenstemming bereikt tussen Scienta nova te Raalte en Food Safety Consultancy (FSC) te Wijhe over de overname van alle activiteiten en personeel per 1 januari 2020.

De eigenaar van Food Safety Consultancy, Bort Willem van der Veen, heeft ruime ervaring met de voedselveiligheid binnen de voedingsmiddelenindustrie, fastfoodsector, ingrediënten en inspecties. Hij is gecertificeerd FSSC 22000 lead auditor en kan als geen ander ‘QESH/KAM manager food industry’ opleidingen aanvullen met praktische zaken uit het werkveld. 

Om een goede overdracht mogelijk te maken, blijft IJsbrand Velzeboer van Scienta nova nog één jaar als adviseur bij FSC verbonden en een deel van de lessen verzorgen. Intussen zal het vijfde boek over voedselfraude voltooid worden dat als werktitel heeft: ‘De witte leugens op mijn bord’. 

IJsbrand Velzeboer: “Ik wens het nieuwe team van FSC een goede voortzetting en net zoveel werkplezier toe als ik de afgelopen 20 jaar in dit mooie vakgebied heb mogen beleven.”

Bron: © Food Safety Consultancy