Empack 2023
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Empack 2023

  • 14 april 2023

Het verpakkingsevent Empack in combinatie met Packaging Innovations in Brabanthallen Den Bosch is op 5 en 6 april 2023 bezocht door meer dan 6.500 professionals. “We kijken terug op twee mooie en drukke dagen vol netwerkmogelijkheden en kennisoverdracht”, laat Corine Visser namens beursorganisator Easyfairs Nederland weten.

Niet alleen de beursorganisatie kijkt zeer opgetogen terug op deze beurseditie, ook bezoekers en exposanten waren positief gestemd. “Wat een uitgebreid aanbod en interessante kennissessies”, gaf één van de bezoekers aan, aangevuld door een andere bezoeker: “Ik kwam met een bepaald idee naar de beurs, maar ik ben positief verrast met al het andere wat ik nu zie op de beurs”. 

Ook exposanten gaven mooie quotes af: ‘Empack 2023 was een groot succes’, ‘Dit is de beste manier om aan leads te komen’, ‘Veel potentieel’, ‘DE verpakkingsbeurs in NL waar je niet mag ontbreken’ of ‘De beste verpakkingsbeurs voor de voedingsindustrie’.

Beursorganisator Easyfairs kijkt alweer uit naar de volgende editie in Evenementenhal Gorinchem op 9, 10 & 11 april 2024, waar Empack georganiseerd wordt.

Empack.nl

Bron: Empack