Hollandse én Franse kaas, extra smaakvol
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Hollandse én Franse kaas, extra smaakvol

  • 13 maart 2019

Familiebedrijf Van der Heiden Kaas, distributeur van vele ambachtelijke kazen, heeft per 1 februari jl. Fromagerie Brigitte overgenomen. Hiermee is het assortiment verder verbreed. Naast de bijzondere kwaliteit van Hollandse kazen in vele smaken, brengt de overname van Fromagerie Brigitte, gespecialiseerd in het importeren van Franse kaas, ook de Franse kaas in het aanbod van Van der Heiden Kaas.

Best of both

Nederland is een kaasland bij uitstek, maar ook Frankrijk staat bekend als een land met een rijke ervaring in het maken en rijpen van kaasspecialiteiten. Van der Heiden Kaas heeft nu het beste van twee echte kaaslanden bijeengebracht, door overname van Fromagerie Brigitte. Fromagerie Brigitte is gespecialiseerd in het importeren van Franse kaas en wel het in bijzonder de grotgerijpte kaas. De Griskaas wordt in Nederland geproduceerd en in Frankrijk in een grot geaffineerd.

‘Gris’, maar kleurrijk in smaakbeleving

Griskaas profiteert van de ideale omstandigheden in een grot om de kaas te laten rijpen. Zo bereikt de kaas na een aantal maanden de perfecte rijping en kan hij zijn volle smaak ontwikkelen. ‘Gris’ van kleur, maar kleurrijk in smaakbeleving.

www.vanderheidenkaas.nl

Bron: © Van der Heiden Kaas