Group of Butchers neemt Schouten Vleeswaren over
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Group of Butchers neemt Schouten Vleeswaren over

  • 15 juli 2019

Schouten Vleeswaren met haar twee productielocaties in Tegelen en Lottum is onderdeel geworden van Group of Butchers.  Met deze overname breidt Group of  Butchers, een van de leidende producenten in ambachtelijke vleeswaren en gegaarde vleesproducten, haar positie in ambachtelijke worst- en BBQ-producten uit.  Voor Schouten Vleeswaren betekent het opgaan in Group of Butchers een versterking van de interne organisatie en verdere groei.

De eigenaren van Schouten Vleeswaren, Fred Schouten en zijn zonen Gino en Alex, zijn erg tevreden met het opgaan in Group of Butchers. Fred Schouten: “Ons familiebedrijf maakt nu deel uit van het sterke team van Group of Butchers. De bundeling van onze krachten garandeert de continuïteit en groei van ons bedrijf en het maakt ons mogelijk onze hoogwaardige service verder te verbeteren. Daarnaast is een nog intensievere samenwerking met retailers van enorm belang om een goed resultaat te halen.  Binnen Group of Butchers zullen we blijven innoveren om de consument te bedienen met de beste ambachtelijke worst specialiteiten. Gino en Alex Schouten voegen daar aan toe: “We zijn erg blij met deze stap en kijken uit naar een intensieve samenwerking met Group of Butchers”.

Remko Rosman, CEO van Group of Butchers: “Met Schouten Vleeswaren , dat bekend staat om haar ambachtelijke, traditionele BBQ-worsten en andere worstspecialiteiten, voegen wij weer een heel mooi bedrijf toe aan Group of Butchers. We kijken er erg naar uit om samen met de familie Schouten onze klanten dagelijks de lekkerste producten te beleveren en samen te groeien. Door het toevoegen van Schouten en hun mooie recepten zijn wij in staat om voor iedere retailer separaat een mooi onderscheidend assortiment te produceren. Daarnaast geeft de sterke positie van Schouten in Foodservice ons toegang tot een nieuwe markt.”

Bron: © Group of Butchers