Finalisten Amsterdam Food Pitch 2020 bekend
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Kijk ook eens op

Finalisten Amsterdam Food Pitch 2020 bekend

  • 02 september 2020

De finalisten van Amsterdam Food Pitch zijn bekend! De jury heeft op maandag 24 augustus alle ingezonden producten geproefd en hieruit 12 finalisten geselecteerd. Op 25 september laten de finalisten hun product in de zelfbedieningsvestiging van De Kweker proeven. 

Op 5 november 2020 pitchen de finalisten hun product tegenover de vakjury in de zelfbedieningsvestiging van De Kweker in Amsterdam. Bij deze finale worden pers en vrienden en familie van de finalisten uitgenodigd. De stem van de vakjury is doorslaggevend en de winnaar wordt tijdens het event bekendgemaakt. De publieksstemmen wegen voor 25% mee in de beoordeling.

De finalisten

Marcel van der Heijden, Pascal Labrie en Hidde Stolwijk met ‘Karma Shoarma’: Een 100% plantaardige shoarma gemaakt van Hollandse granen en groenten.
Guy en Inbal Katz met ‘Knafeh Amsterdam’: Een krokant gebakje met aromatische en bloemrijke siroop. Versnipperd filodeeg als bodem, gemarineerd in boter, gevuld met mozzarella en meer filodeeg.
Marika van Santvoort met ‘Pacha de Cacao’: Een vers cacaosapje, die gemaakt wordt uit het restproduct van de cacaovrucht. Deels gemaakt in Zuid-Amerika en deels in Nederland.
Alex Kitain met ‘Freshdip’: Een innovatie single-serve coffee-dripper waarmee je overal en te allen tijde met heet water koffie kan zetten.
Liselotte en Rugter met ‘Leppa Limo’: Een fris drankje gemaakt van de schillen en klokhuizen van appels.
Maxine Agveman en Jobien Groen met ‘MAX&BIEN’: Plantaardige roomboter in smaken naturel en zeewier.
Anne Luz Pijnenburg en Moritz Huber met ‘Raw, fermented, organic vegetables’: gefermenteerde groenten.
Kristin Fritz met ‘KIRSCROSTINI’: Dungesneden stokbroodjes, gebakken in de oven.
Charlotte Zum Vörde Sive Vörding met ‘Charly’s Cream’: Biologische Fairtrade vegan cashewspread.
Marjolijn Balk met ‘Groenteburgers’: Groenteburgers op basis van Hollandse groenten, onbespoten en van lokale telers.
Edith Goossens met ‘Lisa’s Choice Vegan gebak’: Gebak 100% biologisch, glutenvrij, vegan en zonder geraffineerde suikers.
Willem Sodderland met ‘Seamore’s seaweed chips’: Groene tortillachips gemaakt van zeewier.

Amsterdamfoodpitch.nl

Bron: Amsterdam Food Pitch