Ontdekken & ontmoeten; dát zijn de kernwoorden voor het Open Event van Baaijens Industrial Equipment BV!
Doe kennis op tijdens de vele presentaties en boeiende demonstraties: over innovatie in de food-industrie en mogelijkheden daarvan voor u. Ontmoet product- en technologiespecialisten; zij informeren u over recente ontwikkelingen op machinegebied en over de nieuwste complete systemen.
De deuren gaan van 9 t/m 11 oktober open speciaal voor de Visindustrie. Het event van vorig jaar is zeer goed ontvangen in de markt gezien onderstaande reacties.
Dhr. Paul Grevink, innovatiemanager bij Dutch Seafood Company, Harderwijk:
“Interessant en leuk opgezet, goede interactie met leveranciers. Leuke ervaring en de moeite waard om volgend jaar weer te gaan.”Dhr. Tjeerd Hoekstra, CEO en dhr. Meindert Jan de Boer, operationeel manager van Rodé Vis, Urk:
“Zeer laagdrempelig, informatief en leerzaam, prettige sfeer, parate kennis, zeker de moeite waard. Volgende keer weer aanwezig.”
9, 10 en 11 oktober van 10.00 tot 20.00 uur.
De hele dag zijn er presentaties en demonstraties. Onder andere van machines voor ontschubben, ontgraten, slicen en onthuiden, en over droog en nat zouten door Uni-food.
11.00 uur presentatie
Trends in Reich-roken (warm- en koudroken); Unieke horizontale airflow-technologie voor liggende producten.
12.30-13.30 uur
Bourgondisch Brabants lunchen
Vanaf 18.00 uur
een heerlijke BBQ
Bron: Baaijens