Nieuwsbrief van vakblad Voedingsindustrie
Al ruim 27 jaar bieden wij informatie over trends & ontwikkelingen, duurzaam ondernemen, innovaties, verpakken, hygiëne en voedselveiligheid, processing, procestechnologie en wetenschap.
Met ons netwerk Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV) creëren we persoonlijke contactmomenten met de doelgroep, voor vakblad Voedingsindustrie dé manier om informatie te vergaren bij de bron.
We laten ons adviseren door de markt: onze lezers en OSV-leden. De redactie onderhoudt contacten met binnen- en buitenlandse researchinstituten / kenniscentra / universiteiten en vertaalt de resultaten van relevant onderzoek naar de praktijk.
Elke dinsdag versturen we een nieuwsbrief naar onze lezers. Inmiddels hebben we 5.345 actieve abonnees.
Klik hier als je de gratis nieuwsbrief ook wilt ontvangen
Een prettige mix van wetenschap, trends en ontwikkelingen, binnen- en buitenlands (product)nieuws en ‘nice to know’.
Overzicht verzonden nieuwsbrieven 2021
19-01-2021 Circulair en innovatie gaan hand in hand
12-01-2021 Wirwar aan claims maakt etiket ongeloofwaardig
05-01-2021 2021: volop investeren in nieuwe eiwitten
Overzicht verzonden nieuwsbrieven 2020
22-12-2020 Primeur: soep van gezuiverd regenwater
15-12-2020 Haat-liefdeverhouding tussen consument en verpakking
08-12-2020 Baanbrekende innovaties in productontwikkeling
01-12-2020 Stevige pijn van COVID-19 voor foodproducenten
24-11-2020 Eerlijke vleesprijs komt steeds dichterbij
17-11-2020 Schoonmaakdilemma in de voedingsindustrie
10-11-2020 Dreigende schaarste aan goede grondstoffen
03-11-2020 Foodsector is uniek en vraagt om maatwerk
27-10-2020 Foodtrends 2021 Transparantie op de eerste plaats
20-10-2020 Wereldwijd grote zorgen om voedselveiligheid
13-10-2020 Durf data te delen met afnemers, toeleveranciers en je concurrenten
06-10-2020 Vegagate en de kipstuckjes
29-09-2020 De beloftes van kweekvlees en kweekvis zijn groot
22-09-2020 Zijn vleesvervangers eigenlijk wel goed verteerbaar, halen we eruit wat erin zit
15-09-2020 Vleesvervangers - wat zijn de grootste uitdagingen
08-09-2020 Vleesindustrie zwaarst getroffen
01-09-2020 Primeur: allereerste online vakbeurs voor verpakkingstechnologie
25-08-2020 Baanbrekende innovatie in wandpanelen
18-08-2020 Onthulling nieuwe antivirale (wand)panelen
11-08-2020 Visies op ons voedselsysteem
04-08-2020 Plan B in coronatijd
28-07-2020 In 10 stappen naar economisch herstel
21-07-2020 Uitdagende en vernieuwende projecten in food
14-07-2020 Corona - wie betaalt de gevolgen
07-07-2020 Opleving economie in juni
30-06-2020 Het doolhof van wettelijk beschermde benamingen
23-06-2020 Nieuwe mogelijkheden van koelinstallaties in de voedingsindustrie
16-06-2020 Uitdagende bouwprojecten in food
09-06-2020 Vakbeurzen weer open
02-06-2020 Voorkom verrassingen door Brexit
26-05-2020 Gevolgen coronabesmetting slachthuizen
19-05-2020 De toekomst van voedselveiligheid
12-05-2020 Focus ligt teveel op voedselveiligheid
06-05-2020 Nieuwe steunmaatregelen in landbouw- en voedingssector
28-04-2020 Krimp van 4 procent in food verwacht
21-04-2020 11 corona-feiten voor de voedingsindustrie
14-04-2020 Coronacalculator berekent hoe jij door de crisis komt
07-04-2020 De toekomst van foodprocessing
31-03-2020 Gehele voedselketen cruciaal
24-03-2020 Impact corona op voedingssector
17-03-2020 Voedingsindustrie vitale sector
10-03-2020 Duurzaam ondernemen raakt alle kernprocessen
03-03-2020 Op weg naar een recyclebare foodverpakking
25-02-2020 Algen winnen aan populariteit
18-02-2020 Over conflicterende belangen en de grote dillemas bij verpakken
11-02-2020 Duurzame verpakkingen
04-02-2020 Nederland koploper in hergebruik
28-01-2020 10 miljoen extra voor circulaire economie
21-01-2020 Buitenland vraagt om Nederlands voedsel
14-01-2020 Alternatieven voor plastic soms slechter voor milieu
07-01-2020 Wat speelt er in 2020
Wil je de print editie van vakblad Voedingsindustrie 8x per jaar ontvangen?
Schrijf je dan nu in voor een abonnement.
Abonnement op de printeditie:
€ 80,00 per jaar excl. 9% btw