Bieden op machines van Klaas Puul
Ondernemers sociëteit voedingsindustrie
B2B Communications
Wallbrink Crossmedia
Check this out

Bieden op machines van Klaas Puul

  • 12 June 2018

Veilingen in België, Nederland, Duitsland, Engeland en Ierland. Aankomende weken kan er weer volop geboden worden op machines voor de complete voedings- en drankenindustrie. Veilingen van onder andere vis- en garnalenverwerkingsmachines van Klaas Puul en machines van vleesverwerker Feldhues Fleischwarenbetriebe GmbH staan onder andere op de agenda.

Onderstaand een overzicht van de aankomende veilingen.  

03/07 Online veiling machines en inventaris in opdracht van Klaas Puul BV in Volendam (NL)
03/07 Online veiling visverwerkingsmachines en inventaris in opdracht van Klaas Puul België NV voorheen Akta NV in Puurs (BE)
04/07 Online veiling vis- en vleesverwerkende machines in Urk (NL)
05/07 Online veiling machines en inventaris voor de complete voedingsindustrie in opdracht van Feldhues Fleischwarenbetriebe GmbH in Metelen (DE)
12/07 Online veiling gebruikte machines voor de voedingsindustrie in opdracht van Queally Group in Naas (IE)
24/07 Online veiling machines voor de complete voedingsindustrie in opdracht van Windsor Food Machinery Ltd in Ashford (UK)

Industrial Auctions is een internationaal opererend online veilingbureau gespecialiseerd in het business to business veilen van machines, inventaris en goederen in de voedings- en drankenindustrie. Alle informatie over Industrial Auctions, de aankomende veilingen en het gehele machine aanbod is te vinden op de website van het online veilingbureau: www.Industrial-Auctions.com. Desgewenst kan Industrial Auctions het transport voor u organiseren.

Source: © Industrial Auctions